FxPro memperkenalkan akaun MT4 dengan pelaksanaan pasaran dan margin yang lebih rendah.

18 Mei 2016, London. Selepas mengembangkan rangkaian produknya, FxPro Online Broker kini mengembangkan platform dagangannya dengan melancarkan MT4 di pasaran.Jenis akaun dan versi demonya tersedia untuk semua pelanggan berdaftar dari hari ini, 18 Mei.

Dengan akaun ini, FxPro juga memperkenalkan perbezaan paling rendah yang pernah dilihat di platform MT4. Khususnya, pelanggan yang ingin berdagang dalam persekitaran MT4 biasa dengan pemadanan pesanan mungkin menjangkakan margin yang lebih rendah pada semua pasangan mata wang, serta pada komoditi. Akaun baru ini juga menyediakan pelaksanaan tawaran FxPro yang memenangi anugerah pada platformnya, dan pesanan dibuat pada harga purata mengikut jumlah (VWAP), ini pada asasnya adalah harga pasaran terbaik yang ditawarkan oleh pembekal kecairan FxPro.

Akaun FxPro MT4 dengan pelaksanaan pasaran terutama ditujukan kepada pelanggan yang lebih suka berdagang di platform MT4 yang popular, tetapi masih ingin menikmati manfaat pencocokan pesanan (market execution). Pelanggan FxPro masih boleh diniagakan di MT4 dengan perdagangan segera dan spread tetap atau berayun, atau pilih akaun atau cTrader MT5 telah dipadankan.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Selepas memeriksa dengan teliti kehendak pelanggan kami, kami telah memutuskan untuk melakukan pemadanan pesanan pada platform MT4 kami dan mengurangkan margin kami.Kami berharap pembangunan ini akan diterima dengan baik oleh pedagang. Seperti biasa, kami menghargai semua maklum balas pelanggan kerana kami meneruskan usaha kami untuk meningkatkan dan mengembangkan rangkaian produk kami ”.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar