FxPro memperkenalkan perkhidmatan VPS bertaraf dunia

1 Julai 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), broker FX yang model peniaga 100%, dengan bangga mengumumkan pengenalan kependaman rendah penyelesaian pelayan peribadi maya (VPS) akan membuat peluang perdagangan kehilangan sesuatu pada masa lalu.

FxPro adalah penyokong utama industri untuk urusan yang adil, telus melalui agensi yang berpusatkan pelanggan yang menjadi pusat pelaksanaan pesanan. Tidak seperti banyak broker lain bergantung kepada kehilangan pelanggan untuk memanfaatkan keuntungan mereka, Model agensi FxPro menggalakkan syarikat-syarikat untuk membantu keuntungan pelanggan mereka.

“Pengenalan FxPro VPS adalah masa yang tepat untuk bertepatan dengan pelancaran baru-baru ini FxPro Quant Strategy Builder dan FxPro EA Library. Dengan menggunakan VPS kami, peniaga akan dapat mengoptimumkan prestasi EA mereka dan meningkatkan lagi hasil dagangan mereka. ” Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif, FxPro

FxPro telah bekerjasama dengan BeeksFX, penyedia VPS terkemuka di dunia, untuk membawa penyelesaian VPS terbaik kepada para pelanggan FxPro cTrader / cAlgo dan FxPro MT4. Perkhidmatan utama dalam industri ini beroperasi 24/7 dan memastikan Expert Advisors (EAs) bagaimana untuk berjalan apabila diperlukan.

Peristiwa FxPro VPS:

  • Online 24/7
  • Operasi tidak terganggu (tiada restart / tidak terjejas oleh pemotongan kuasa)
  • Kurangkan kependaman 1-5ms (Masa yang diperlukan untuk pesanan dihantar ke pelayan untuk pelaksanaan)
  • Melaksanakan transaksi dengan lebih cepat
  • Ideal untuk pedagang yang menggunakan strategi automatik

Berdasarkan kepada model peniaga, FxPro dapat membanggakan beberapa tahap latensi terendah dan pengenalan VPS akan menghasilkan pelaksanaan transaksi yang lebih cepat. Dalam keadaan perdagangan biasa, perdagangan pertukaran asing di China mungkin mengalami kelewatan 300-400ms; VPS akan mengurangkan itu kepada minimum 1-5ms.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar