FxPro meningkatkan jumlah produk

1 Jun 2015, London. FxPro dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia telah memperluaskan rangkaian produknya untuk memasukkan lebih banyak dagangan berbeza (CFD) termasuk saham tambahan *, index, komoditi dan tenaga masa depan. Khususnya, broker akan menyediakan beberapa saham paling popular dan paling cair yang disenaraikan di Perancis, Britain, Jerman dan Amerika Syarikat, penunjuk perdagangan baru seperti China 50 dan USD, fokus kepada tenaga dan pertanian masa depan termasuk koko dan kopi, dengan itu membantu pelanggan mempelbagaikan aktiviti perdagangan mereka sementara masih mendapat manfaat daripada perkhidmatan FxPro yang diiktiraf. Produk baru ini boleh didagangkan di platform FxPro MT4 dan boleh didapati dari 1 Jun 2015.

Dikenali sebagai broker bukan perdagangan, menyediakan kecairan yang tinggi dan teknologi penguatkuasaan lanjutan, FxPro sedang berkembang dan meningkatkan perkhidmatannya. Oleh itu, syarikat itu menambah banyak penambahan yang dijangka kepada produknya untuk memenuhi keperluan dan sasaran pelaburan pelanggan.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, bercakap tentang perkembangan ini:

“Setiap perkhidmatan baru yang kami sediakan berusaha untuk memastikan keadaan transaksi yang lebih baik untuk pelanggan kami. Setelah melihat permintaan yang semakin meningkat bagi perdagangan silang merentas pelbagai produk, kami menambah penambahan baru ini untuk menyediakan pelanggan kami peluang untuk mengembangkan perniagaan mereka, sambil menikmati faedah platform dan piawaian prestasi tinggi. ”
* Saham hanya tersedia kepada pelanggan FxPro
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar