Kumpulan FxPro mengumumkan perubahan kepada model Ejen - Model tidak bercanggah

FxPro Group Ltd (FxPro), broker Forex terkemuka global hari ini mengumumkan adalah satu peristiwa penting bagi model perniagaannya dengan perpindahan ke agen di semua bidang kuasa.

FxPro telah membuat ketelusan asas model perniagaannya, dan salah satu broker global terkemuka di pasaran telah melobi untuk menggalakkan ini dalam industri pertukaran asing yang lebih luas.

Sebagai peruncit FX menjadi lebih canggih dan berpengalaman, FxPro percaya bahawa perlunya model pelaksanaan yang telus dan boleh dipercayai telah menjadi pemacu utama dalam industri.

Berikutan pelancaran kejayaan FxPro cTrader (platform ECN) tahun lepas, sự menukar sepenuhnya dari pasaran dilancarkan ke model ejen pada semua platform FxPro adalah langkah terakhir dalam menyesuaikan sepenuhnya manfaat dengan pelanggannya.

Pesanan pelanggan dihantar terus kepada pembekal kecairan global FxPro dengan perbezaan 0 pip pada ECN cTrader - dengan komisen prabayar dan perbezaan dengan skor kecil pada MT4 - tiada komisen. Model pelaksanaan adalah lancar dan pelanggan FxPro boleh berdagang dengan keyakinan bahawa broker mereka bekerja dengan mereka dan memberi mereka pada bila-bila masa.

FxPro mempunyai lebih daripada 15,000 pelanggan di lebih 150 negara dan dikendalikan oleh Lembaga Perkhidmatan Kewangan (FSA dulu), Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) - yang beroperasi di pasaran EU di bawah Arahan Instrumen Kewangan (MiFID) - dan Australian Securities and Investments Commission (ASIC).

Charalambos Psimolophitis, CEO FxPro mengatakan:

“Saya percaya hari ini adalah hari yang paling penting dalam sejarah FxPro. Setelah bertahun-tahun mempromosikan ketelusan dan integriti, kami kini telah berjaya dengan sempurna untuk memenuhi citarasa kami dengan kepentingan pelanggan kami. Model baru ini tidak mempunyai konflik kepentingan yang berpotensi antara FxPro dan klien kami. Usaha kami sekarang akan memberi tumpuan kepada mendidik pelanggan kami dan membantu mereka menjadi peniaga yang lebih baik. Kami telah menambah "Intervensi Tanpa Transaksi" kepada "Tidak Konflik" dalam erti kata yang paling tulen istilah ini, sesuatu yang penting untuk menjadi benar-benar telus dan pusat pelanggan dalam segala yang kita lakukan. Kami mahu menggalakkan broker lain untuk mengikuti jalan ini dan menyesuaikan minat mereka kepada pelanggan mereka - kerana ini akan menjadikan industri yang baik untuk menjadi besar. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar