FxPro meningkatkan infrastruktur dengan Solace Messaging dan Web Streaming Technology

16 Februari 2016, London. Broker dalam talian FxPro telah bekerjasama dengan Solace Systems untuk meningkatkan kapasiti dan prestasi infrastruktur pesanannya, dalam langkah strategik terkini untuk memenuhi keperluan asas pelanggannya yang semakin meningkat.

Lebih khusus lagi, FxPro telah melabur kepada Solace Message Router Appliances dan Solace Virtual Message Routers untuk menyediakan antara muka dalaman dan antara muka dengan pelanggan di rangkaian kawasan luas dan melalui web dan peranti mudah alih. Dengan ciri-ciri yang berkuasa dan rangka kerja API dan rangka kerja pentadbiran bersatu, Solace sentiasa bersedia untuk menyediakan FxPro dengan alat yang diperlukan untuk menyokong operasi sehari-hari dan meningkatkan kepuasan pelanggan.

FxPro CIO, Panayiotis Annivas, komen:

“Perniagaan kami berkembang pesat dan kami perlu terus memberikan pengalaman transaksi bertaraf dunia dan perkhidmatan pelanggan Ketika kami memperluas usulan kami untuk menutup lebih banyak klasifikasi aset dan batas geografi. Solace membawa kita asas yang mantap di platform yang kita tahu kita boleh membina dan mengembangkan perniagaan kami untuk memenuhi keperluan pelanggan kami. ”

Ketua Pegawai Eksekutif Solace Systems, Craig Betts, komen:

“Solace mengambil pendekatan inovatif dan infrastruktur bertaraf dunia untuk memenuhi keperluan pelanggan pertukaran asing di lebih daripada 150 buah negara, dan FxPro mempunyai kedua-duanya. Kami berbangga kerana mereka telah memilih teknologi kami sebagai rangka untuk mengintegrasikan banyak aplikasi, lokasi, dan antara muka klien mereka. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar