FxPro komited untuk adil dan telus

7 April 2015, London. Meningkatkan ketelusan dan keadilan dalam transaksi perkhidmatan, FxPro telah komited untuk menyediakan pelanggan kami bukan sahaja untuk melaporkan dan sokongan komersial sepenuhnya tetapi juga meningkatkan teknologi dagangan dan pelaksanaan teknologi. Sebagai broker yang dipercayai dengan jumlah pelanggan yang semakin meningkat di seluruh dunia, FxPro dengan sukacitanya mengumumkan statistik bulanannya untuk bulan Mac:

  • Positif = 36%
  • Dalam Kutipan = 36%
  • Negatif = 28%

Oleh kerana forex adalah produk OTC, pelanggan mungkin mengalami transaksi yang dibuat pada harga yang berbeza dari harga yang dipaparkan pada waktu itu. Sebagai broker hibrid, menggunakan model ejen bukan transaksional FxPro, FxPro membolehkan pelanggan mengakses kecairan dan faedah utama daripada kedua-dua teknologi pelaksanaan dan baki negatif, sambil meminimumkan risiko operasi.

Bersama dengan statistik gelongsornya, FxPro juga menerbitkan peratusan petikan yang diterima oleh pelanggan pada bulan Mac:

  • Mengutip lagi = 4.32%
  • Positif = 2%
  • Negatif = 2,32%

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, mengulas mengenai statistik yang menggalakkan ini:

β€œ FxPro adalah penyokong ketelusan dan keadilan dalam industri pertukaran asing, dan telah bekerja keras untuk menghapuskan semua konflik kepentingan antara broker dan pelanggan. Selepas memohon model agensi hibrid, kami menyediakan pelanggan kami bukan sahaja dengan sumber pendidikan dan alat dagangan maju, tetapi juga untuk mendapatkan dana mereka. Dalam industri yang dikatakan bahawa slippage hampir selalu berlaku terhadap pelanggan, kami hanya membuktikan ia tidak berlaku dalam amalan. Oleh kerana topik simetri meluncur ke tumpuan yang lebih besar, kami menggalakkan broker lain untuk meneruskan statistik prestasi mereka sendiri. ”

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar