FxPro di Fair Traders

30 Jun, 2018, London. FxPro telah mengambil bahagian dalam salah satu acara kewangan global terbesar, acara pameran perdagangan dan Galan Dinner, berlangsung di Kuala Lumpur, Malaysia. Broker Online, FxPro bangga memperkenalkan kedua-dua produk baru dan sedia ada kepada khalayak yang besar, sangat dinilai.

Pameran perdagangan dan Gala Dinner diadakan di Thailand, Indonesia, Malaysia, Filipina dan Singapura, menarik kalangan perdagangan ke satu lokasi. Các penceramah berprestij menyampaikan ucapan pendidikan di bengkel pameran itu, walau bagaimanapun, hiburan masih popular di seluruh pameran itu dengan menunjukkan sihir, cabutan bertuah, hadiah hebat, persembahan secara langsung dan muzik.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Seperti yang kita terus berkembang pesat di seluruh dunia, FxPro menunjukkan inovasi yang hebat dalam membina profil kapasiti globalnya.Acara kewangan antarabangsa, seperti Fair Traders dan Gala Dinner, berhubung dengan lebih daripada 30,000 peniaga dan lebih daripada 3,000 firma kewangan dan broker, dan oleh itu berharga untuk menyambung FxPro ke dunia perdaganganh. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar