FxPro mengumumkan spread yang lebih kukuh dan kecairan yang lebih mendalam

FxPro Financial Services Inc. (FxPro), broker forex hari terkemuka global mengumumkan dua perkembangan baru yang utama untuk platform ECN, FxPro cTrader.

Melalui perkongsian baru dengan Integral - penyedia teknologi dan penyelesaian aplikasi untuk kecairan dan integrasi transaksi - Platform cTrader FxPro kini menduduki aliran harga dari beberapa institusi perbankan global terbesar. Ini menyediakan pelanggan FxPro dengan kecairan yang mendalam dan harga yang terdapat di pasaran tukaran mata wang antara bank semasa melakukan volum dari serendah US$ 10,000 dan sehingga US$ 500 juta

Perkongsian FxPro dengan Integral dan harga dari beberapa organisasi global terbesar membolehkan syarikat menawarkan margin persaingan yang tinggi lebih daripada 40 pasangan mata wang yang diniagakan di cTrader - bermula pada 0 pips pada beberapa pengkhususan.

Perkongsian FxPro dengan Integral dan Set Harga dari Selain itu, FxPro telah bekerjasama dengan Traiana untuk menggabungkan perdagangan - sebuah pembekal perkhidmatan pasca perdagangan menyambung lebih daripada 500 syarikat terkemuka dengan penyelesaian yang mengautomasikan kitaran hayat perdagangan keseluruhan produk. Menggunakan perkhidmatan Traiana, transaksi dipadankan dan diselaraskan secara real time dengan broker utama FxPro, Morgan Stanley International, seorang ahli menubuhkan standard global untuk pasaran broker utama dalam 25 tahun yang lalu.

Denis Sukhotin, Pengasas dan Presiden FxPro berkomentar:

“Dengan memanfaatkan teknologi FxPro dan hubungan kami dengan institusi kewangan global, kami telah membina sistem kecairan yang hebat yang kami bangga. Mengurangkan program premium dan diskaun kami adalah langkah logik seterusnya untuk berkongsi kejayaan ini dengan para pelanggan kami. ”

Program diskaun FxPro boleh diakses pada: http://www.fxpro.co.uk/trading/platforms/ecn/desktop

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar