FxPro mengumumkan pelancaran empat alat baru

Sebagai sebahagian daripada komitmen untuk menyediakan anda dengan pelbagai produk kewangan untuk berdagang, Kami dengan sukacitanya mengumumkan bahawa pada 1 November 2010, Empat produk kewangan tambahan akan tersedia untuk berurusniaga melalui platform kami, iaitu:

  • USDTRY
  • EURTRY
  • GOLDEURO
  • SILVEREURO
"Kami percaya bahawa [produk kewangan tambahan] akan membolehkan pelanggan kami yang sedia ada dan berpotensi untuk mempelbagaikan perniagaan mereka dan dengan itu memenuhi objektif pelaburan mereka" , Panayiotis Xydas, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro

Adalah fakta bahawa populariti kedua-dua USDTRY dan EURTRY telah meningkat apabila urus niaga kewangan dibuat antara Eropah dan Amerika dengan Turki; peningkatan urus niaga kewangan dengan Turki menyebabkan peningkatan dalam kecairan asas pasangan mata wang ini. USDTRY dan EURTRY akan memperluaskan pasangan mata wang kita di pasaran baru muncul. Ini akan membolehkan pelanggan kami meningkatkan akses ke rantau Eurasia.

GOLDEURO dan SILVEREURO akan menyediakan penyelesaian alternatif kepada pelanggan yang ingin berdagang logam tetapi pada masa yang sama meminimumkan pendedahan mereka dalam dolar sebagai mata wang utama terhadap semua logam. Dengan krisis kewangan semasa, EUR juga menjadi popular.

Sokongan pelanggan berdedikasi kami sentiasa tersedia jika anda memerlukan maklumat lanjut mengenai notis ini. Sila hubungi kami, 24 jam sehari, tujuh hari seminggu dengan Live Chat, Call Back, e-mail or freephone.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar