FxPro mengumumkan Penajaan Kelab AS Monaco

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro), broker terkemuka di FX dan CFD hari ini mengumumkan bahawa ia telah bersetuju untuk menjadi rakan kongsi rasmi salah satu kelab bola sepak Eropah yang paling berprestij.

FxPro baru-baru ini menandatangani perjanjian dengan AS Monaco FC, menerusi agensi pemasaran Monaco Sportcom, adalah rakan kongsi rasmi sehingga akhir musim 2011/2012. Jenama FxPro akan dipamerkan di kelab dan sekitar stadium Stade Louis II yang bersejarah.

AS Monaco berpusat di Fontvieille, sebuah daerah dari Principality of Monaco yang ditubuhkan pada tahun 1924 dan kini bermain di Ligue 1, kedudukan bola sepak Perancis. Ia adalah satu-satunya kelab bola sepak profesional di Monaco dan telah memenangi tujuh trofi dan lima gelaran Coupe de France (France National Cup) - juga sering bertanding dalam bola sepak Eropah untuk pemenang Piala UEFA, piala Winners dan Piala C1 pada tahun 1992 dan 2004 masing-masing.

Denis Sukhotin, Pengasas FxPro menyatakan:

“FxPro komited untuk membangunkan kekuatan jenama kami melalui penajaan. Kami gembira dapat bekerjasama dengan pasukan kakitangan yang berkelayakan dan berprestij seperti AS Monaco FC, Rakan kongsi berkongsi semangat kami untuk kecemerlangan dan kejayaan. FxPro memperluaskan profilnya di pasaran utama untuk memilih kumpulan yang terkenal dan bersejarah, Salah satu tempat yang paling makmur di dunia adalah semulajadi untuk cita-cita masa depan perniagaan. ”

Etienne Franzi, Presiden Kelab AS Monaco menyatakan: “Saya gembira untuk mengalu-alukan FxPro ke Monaco dan mengumumkan sokongan mereka untuk tim kami. Sentiasa mempunyai alasan untuk meraikan apabila anda mempunyai peluang untuk bekerja dengan jenama yang berkongsi komitmen dan visi anda untuk berjaya. FxPro mempunyai kehadiran global dan, bekerjasama dengan kelab bola sepak kami, dan kami akan mengukuhkan lagi. ”

Nathalie Abela-Aubery, Pengarah Monaco Sportcom (pengurus hak pemasaran AS Monaco) menambahkan: 'Kami gembira untuk mengesahkan bahawa FxPro telah muncul sebagai salah satu penaja rasmi AS Monaco. Perkongsian dan pembangunan dinamik ini adalah sebahagian dari inovasi sukan yang membanggakan kelab. '

FxPro mempunyai pejabat di Nice, London, Madrid, Vienna, Moscow dan Cyprus Ketahui lebih lanjut

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar