FxPro mengumumkan penajaan untuk warna klub kedua: Kelab Fulham

FxPro, broker forex terkemuka dunia dan broker perdagangan hari, memberi isyarat kepada niat strategiknya dengan pengesahan bahawa ia akan membiayai pasukan bola sepak Liga Perdana di London dan Birmingham.

FxPro baru-baru ini menandatangani perjanjian untuk menjadi penaja utama untuk kedua-dua Kelab Bola Sepak Fulham di London dan Aston Villa di Birmingham.

Penaja utama kelab Fulham

Alistair Mackintosh, Ketua Pegawai Eksekutif Fulham Football Club menyatakan:

“Saya gembira untuk mengalu-alukan FxPro ke Fulham dengan cara yang berjaya dan optimis di dan luar lapangan. Sentiasa mempunyai alasan untuk meraikan apabila anda mempunyai peluang untuk bekerja dengan jenama yang berkongsi komitmen dan visi anda untuk berjaya. FxPro hadir secara global dan, dengan perkongsian dengan kelab bola sepak Liga Perdana , Itu akan meningkatkan peluang anda untuk berjaya. Jelas sekali ini memberikan manfaat kepada jangkauan global Fulham, berikutan kejayaan Eropah musim lalu dan pengiktirafan Kelab menerima di seluruh dunia, yang kami sangat teruja. ”

Rakan kongsi utama Aston Villa

Paul Faulkner, Ketua Pegawai Eksekutif Kelab Aston Villa komen:

“Kami sangat teruja dan teruja untuk menjadi sebahagian daripada perkongsian baru ini dengan FxPro. Ia mencerminkan pertumbuhan berterusan kami sebagai sebuah kelab selepas satu musim di mana kami menamatkan keenam dalam Liga Perdana untuk tahun berturut-turut ketiga manakala dua kemenangan di Wembley - bertanding dalam Final Piala Carling dan di separuh akhir Piala FA. Begitu juga, kami dengan sukacitanya mengesahkan bahawa Acorns akan menjadi Rakan Amal Rasmi kami dan dalam pertemuan yang melibatkan kedua-dua FxPro dan Acorns, Perikatan rapat telah terbentuk. ”

FxPro komited untuk mengembangkan profilnya di pasaran utama untuk memilih pasukan yang terkenal dan disokong dengan baik, di dua buah bandar raya UK yang paling padat penduduknya dan penduduknya, ia adalah semulajadi untuk cita-cita perniagaan masa depan.

Denis Sukhotin, Pengarah FxPro berkomentar:

“FxPro komited untuk membangunkan kekuatan jenama kami melalui penajaan. Sebagai penaja utama dua pasukan legenda di dua bandar besar adalah satu cara untuk berkongsi kejayaan kami dengan para pelanggan kami dan komited untuk menyokong peminat kami. Ia juga akan memberi manfaat kepada pasukan kami kerana kami menjalankan lebih banyak kegiatan amal dalam masyarakat dan di seluruh dunia. Liga Perdana adalah liga sukan paling popular dan paling banyak ditonton di dunia, dengan anggaran dunia lebih daripada satu bilion orang di 202 negara - jadi keupayaan kami untuk mengembangkan jenama kami dengan cara Ini sangat menonjol ”.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar