FxPro mengumumkan jumlah dagangan harian rekod

04 Februari 2015, London. Selepas permulaan yang sibuk pada tahun baru, dari segi pelanggan dan aktiviti transaksi, FxPro Group mengumumkan bahawa mereka telah menetapkan rekod untuk jumlah urus niaga yang dibuat dalam satu hari.

Rekod sebelumnya ialah 124,778 transaksi. Pada 3 Februari 2015, syarikat itu memecahkan rekod itu, membuat 199,397 urus niaga dalam masa 24 jam, naik 59.8 peratus daripada rekod sebelumnya.

Dagangan hari juga menunjukkan bahawa syarikat itu sedang mencatat pertumbuhan yang sangat tinggi, dengan kenaikan sebanyak 13.8% pada rekod sebelumnya.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis nói:

“Ini adalah tokoh yang sangat menggalakkan, terutamanya titik tinggi yang dibuat dalam ledakan industri.. Kami melabur banyak dalam teknologi kami, membolehkan kami mengendalikan kuantiti pesanan dengan lancar. Dan, tentu saja, kita tidak dapat mencapai perkara-perkara seperti itu tanpa pelanggan, jadi saya ingin berterima kasih kepada mereka kerana memilih kami. Saya fikir ia membuktikan bahawa peniaga di seluruh dunia mengiktiraf FxPro sebagai broker yang berdiri dengan pelanggan mereka dan menghormati komitmen mereka kepada pelanggan. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar