FxPro mengumumkan rancangan untuk mengembangkan jangkauan geografi dan produk terasnya pada tahun 2011

FxPro Financial Services, Inc. (FxPro) , broker runcit yang memenangi anugerah global pada FX dan CFD, hari ini mengumumkan matlamat strategiknya untuk meneruskan pertumbuhan luar biasa pada tahun 2010, dengan perkembangan jangkauan produk geografi dan teras pada tahun 2011.

2010 adalah tahun rekod pembangunan perniagaan untuk FxPro. Jumlah dagangan pada platform www.fxpro.com popular di dunia telah meningkat sebanyak lebih daripada 20%, daripada USD$440 bilion pada tahun 2009 kepada lebih daripada US$530 bilion. Peningkatan kecekapan dan tumpuan dalam menyediakan perkhidmatan pengguna berpusat kepada peruncit global membantu FxPro mencapai kadar pertumbuhan keuntungan bersih melebihi 50% pada tahun 2009.

Dalam tempoh 12 bulan yang lalu, broker FX global telah memperluas jangkauan antarabangsa mereka dengan pejabat perwakilan baru di Sepanyol (Madrid) dan anak syarikat UK, FxPro UK Limited - kedua-duanya telah memasuki perniagaan di pasaran masing-masing. Melayani asas pelanggan yang pelbagai di 149 negara, FxPro telah melancarkan platform mudah alih berdasarkan konfigurasi BlackBerry dan iPhone yang lebih baik, menyediakan fleksibiliti dan aksesibiliti yang lebih besar.

Photo of Denis

Baru-baru ini dihormati untuk menerima anugerah “ Pembekal FX Tahun ” termuka di Anugerah dalam Annals pelabur FT 2010, FxPro sedang melengkapkan satu siri FX &; Produk CFD dan sedang meneroka pengembangan semula jadi ke Timur Tengah, Asia dan Australia.

Denis Sukhotin, Pengasas FxPro mengatakan

“Pada tahun 2011, FxPro akan mengembangkan kehadirannya dalam pasaran pertumbuhan utama dan meningkatkan portfolio perkhidmatannya dengan beberapa produk inovatif baru. Menawarkan semua pelanggan kami di seluruh dunia dengan piawaian perkhidmatan dan penyelidikan yang paling tinggi bersama-sama dengan harga dan ketelusan terbaik dalam industri, masih menjadi tumpuan penawaran kami. Matlamat kami adalah untuk menjadi broker FX pilihan dunia dan semua orang yang terlibat dalam FxPro memberi tumpuan kepada penyediaan peraturan itu. ”

Laman web FxPro boleh diakses di www.fxpro.com

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar