FxPro mengumumkan statistik prestasi untuk Quarter 1, 2016

20 April 2016, London. Broker dalam talian FxPro gembira dapat mendedahkan statistik prestasi dagangan utama untuk suku pertama 2016.

Dalam bulan Jan, Feb dan Mac, peratusan turun naik harga pasaran adalah seperti berikut:

  • Baki positif = 46,93%
  • Pada masa sebut harga = 31,81%
  • Baki negatif = 21,26%

Angka di atas menunjukkan peratusan urus niaga yang dibuat tanpa turun naik harga, serta urusniaga yang dibuat dengan turun naik harga pasaran negatif atau pada harga yang lebih baik daripada yang diperlukan. Perlu diperhatikan bahawa angka-angka ini bukan sahaja mendedahkan peratusan urus niaga penting yang mendapat manfaat daripada turun naik harga pasaran dengan keseimbangan positif, juga menunjukkan penurunan lebih daripada 3.5% dalam turun naik harga pasaran dengan baki negatif dan peningkatan lebih daripada 9.4% dalam transaksi yang dibuat pada tahap harga yang lebih baik apabila dibandingkan dengan bilangan yang didaftarkan pada suku keempat 2015.

Tiga bulan pertama tahun 2016 juga mengurangkan peratusan sebut harga lagi:

  • Sebut harga lagi = 5,01%
  • Baki positif= 2,23%
  • Baki negatif = 2,78%

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

โ€œTelah satu tahun sejak kami secara aktif menerbitkan statistik prestasi kami secara sistematik. Tujuan dari langkah ini masih dua kali: untuk memberi para pedagang maklumat berharga mengenai standard perkhidmatan kami, dan untuk menggalakkan ketelusan yang lebih tinggi dalam industri pertukaran asing. Sangat memuaskan untuk melihat perkembangan positif secara beransur-ansur berlaku, seperti peningkatan berterusan dalam kualiti pelaksanaan transaksi yang kami sediakan โ€.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar