FxPro dan Watford FC mengumumkan perjanjian penajaan

FxPro Watford FC

14 Jun 2017, London. Broker dalam talian FxPro dan kelab Watford berpangkalan di kelab Liga Perdana London dengan sukacitanya mengumumkan perjanjian penajaan tiga musim bermula pada awal tahun 2017/18. Ini adalah perjanjian pendanaan terbesar dalam sejarah kelab, di mana FxPro memainkan peranan baru kelab dan Rakan Kelab Utama ketika kelab Watford memasuki musim yang lain dalam liga bola sepak paling kompetitif di dunia.

Scott Duxbury, Presiden danCEO Kelab Watford, komen:

“Kelab ini telah berjaya dalam beberapa musim yang lalu dalam dan di luar padang. Dengan bekerjasama dengan sebuah syarikat yang memenangi anugerah yang berpangkalan di UK - syarikat yang telah diiktiraf untuk kedua-dua pendekatan yang didorong oleh perniagaan kepada kepimpinan dan kedudukan kepimpinan yang tempoh lama mereka, Mereka terus menunjukkan komitmen mereka terhadap nilai-nilai yang Watford Club terkenal di seluruh dunia."

FxPro dan Watford berkongsi nilai kejujuran dan keadilan yang sama, dengan FxPro dikenali dengan persekutuannya yang panjang dengan Liga Perdana Inggeris semasa bertindak sebagai peguambela yang kuat untuk kelakuan perniagaan telus dan etika transaksional dalam industri perkhidmatan kewangan. Sebahagian penting daripada pendanaan akan datang adalah pembangunan aktiviti dan platform berasaskan komuniti dan pendekatan dermawan untuk terus mempromosikan matlamat bersama yang kedua-dua FxPro dan Watford FC komited.

Spencer Field, Pengarah komersial Watford FC, menyatakan:

“Perjanjian ini tentunya menguatkan daya tarikan yang semakin meningkat dari jenama Watford FC di peringkat antarabangsa. Kami berharap untuk membangunkan inisiatif pemasaran dan mengaktifkan dalam pelbagai pasaran global, yang kami percaya akan memberi manfaat kepada Kelab dalam beberapa tahun akan datang ”.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis,menyatakan:

“Kami percaya potensi Watford FC, yang telah membuktikan dirinya dari masa ke masa dan sekali lagi menjadi salah satu kelab yang paling berdedikasi dan berpandangan ke hadapan dalam Liga Perdana. Kami sangat teruja untuk menyertai sebagai Rakan Kelab Utama dan ingin kejayaan Watford FC pada musim akan datang ”.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar