FxPro dan McLaren F1 ™ mengumumkan perjanjian perkongsian

FxPro McLaren Racing

24 Mei 2018, London. Broker online FxPro dan pasukan McLaren F1 ™ dengan sukacitanya mengumumkan perjanjian perkongsian berbilang tahun. Dari Monaco Grand Prix (24-27 Mei), McLaren MCL33 akan menyerlahkan jenama FxPro yang menonjol, yang menonjolkan kedudukannya sebagai broker online No. 1 di dunia.

Zak Brown, Ketua Pegawai Eksekutif,McLaren Racing, menyatakan:

“Kami gembira untuk mengalu-alukan FxPro sebagai rakan kongsi rasmi untuk pasukan McLaren Formula 1. Kedua-dua FxPro dan McLaren komited untuk melaksanakan pembaharuan dan cemerlang dalam bidang masing-masing, Biarkan kerjasama kedua-dua pihak menjadi perkongsian semulajadi. Dengan lebih daripada 50 anugerah tempatan dan antarabangsa untuk nama mereka, FxPro telah menunjukkan prestasi mereka di peringkat tertinggi. ”

Dengan lebih daripada 250 juta tempahan ditempatkan dan sehingga 7,000 pesanan diproses sesaat, FxPro mengiktiraf cabaran semasa sebagai tekanan tinggi, persekitaran kerja berprestasi tinggi. McLaren dan FxPro bersama-sama mempromosikan hubungan kerjasama yang menguatkan komitmen ini terhadap inovasi dan kecemerlangan.

Ketua Pegawai Eksekutif FxPro, Charalambos Psimolophitis, komen:

“Kami bangga telah terlibat dengan McLaren selama bertahun-tahun, satu pasukan sejarah yang hebat dan masa depan yang menjanjikan. Kami sentiasa mencari rakan kongsi yang berkongsi keghairahan kami untuk kecemerlangan dan kejayaan, dan McLaren menyatakan nilai itu dengan sempurna. ”

Ilya Holeu, Pengarah Pemasaran, FxPro, menyatakant:

“FxPro sentiasa menjadi perintis berwawasan dalam segala yang kita lakukan, dari banyak penaja sukan bertaraf dunia dengan cara kita menghargai nama dan cara kita melakukan perniagaan. Penajaan sukan telah lama menjadi bahagian penting dalam program jangkauan komuniti kami dan kami gembira dapat bekerja dengan McLaren untuk melakukan itu. ”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar