FxPro telah menangi Anugerah Pembekal Perkhidmatan Pertukaran Asing Terbaik yang diakui oleh Anugerah Pengurusan Asset London

18 Mac 2015, London. Pada tahun kedua yang menjalankan FxPro telah diiktiraf sebagai Pembekal Pertukaran Asing Terbaik di London Asset Management (COLWMA). Upacara itu dianjurkan oleh Natasha Kaplinsky di Guildhall, London di tengah-tengah kota dan kehadiran adalah beberapa nama teratas dalam pengurusan aset dan kewangan.

“FxPro masih menawarkan produk dan perkhidmatan terbaik kepada peniaga dan pelabur di seluruh dunia. Kami telah bekerja keras untuk bukan sahaja membina jenama yang diiktiraf dan dipercayai di seluruh dunia, tetapi juga syarikat yang melindungi pelanggan kami walaupun dalam kemerosotan yang paling rendah. Kami sangat gembira untuk menang di COLWMA sekali lagi. ” Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif di FxPro.

Peristiwa-peristiwa penting seperti penghapusan Franc Swiss sebagai ganti Euro telah menjejaskan industri pertukaran asing, tetapi ini tidak menghalang dasar Perlindungan Baki Akustik FxPro dan kami terus membangunkan produk kami, baru-baru ini dengan pelancaran platform MetaTrader5.

Bagi kedua-dua dirinya dan pelanggannya, FxPro telah dipilih sebagai pembekal perkhidmatan pertukaran asing terbaik untuk tahun kedua oleh pelanggan. Pendekatan berpusatkan pelanggan dan membuat pertukaran asing aset pelaburan yang jelas telah menjadikan mereka menonjol dari rakan-rakan mereka. ” Stephen Pinner, Ketua Pegawai Eksekutif di Goodacre.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar