Capital International International mengiktiraf FxPro sebagai Anugerah Pelaburan Asing Global Terbaik.

21 November 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) telah dianugerahkan 'FX Execution, Global' oleh organisasi antarabangsa Capital Finance International (CFI.co). Pelanggan MT4 dan cTrader mengharapkan pelaksanaan transaksi yang cepat dan boleh dipercayai dan pelaburan FxPro dalam infrastrukturnya bermakna mereka mendapat manfaat daripada kecairan khas yang disediakan oleh 12 penyedia kecairan mereka. Urus niaga tukaran asing melalui pasar e-perbankan, terutama turun naik harga dan penangguhan harga rendah, telah dikurangkan dari milisaat ke mikro milidetik.

“Kami gembira dapat dianugerahkan 'Best Execution, Global' oleh CFI.co.uk ” Ini menunjukkan pelaburan kami dalam teknologi untuk memastikan pelanggan mengalami prestasi yang unggul dan boleh yakin bahawa harga yang mereka lihat adalah harga yang mereka terima. Anugerah ini juga muncul pada masa yang kita cuba mengembangkan perkhidmatan kami dari persekitaran institusi dengan pelancaran awal PoP. ” Charalambos Psimolophitis, Ketua Pegawai Eksekutif FxPro.

FxPro baru saja menyelesaikan pengambilalihan Quotix, agregator pertukaran asing dalam talian, yang akan meningkatkan kedalaman kecairan dan membuat transaksi lebih agresif.

“FxPro menawarkan akses profesional ke pasaran yang lancar, cepat dan terjamin. Model Agensi FX adalah model peranan dan sokongan pelanggan adalah luar biasa. Syarikat ini mempunyai pendekatan yang boleh dipercayai dan telus, telah bekerja keras untuk menghapuskan konflik kepentingan, dikawal selia dalam dua bidang kuasa dan merupakan pilihan yang boleh dipercayai untuk pendatang baru ke pasar serta peniaga yang berpengalaman. Memiliki pemilihan platform dagangan yang mengagumkan di FxPro, maklumat pasaran yang disediakan adalah mantap dan boleh dipercayai dan syarikat menggunakan teknologi dengan baik dalam ketelusan kepentingan pengguna. Kami tidak teragak-agak untuk mengesahkan anugerah dalam kategori utama ini untuk FxPro dan mengucapkan tahniah kepada penambahbaikan penting dan menarik yang dibawa oleh FxPro ke perdagangan Forex. ” CFI.co Judging Panel.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Kembali ke halaman Siaran Akhbar