pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 84.60% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.

1 Group ‒ 3 Produk

Lihat produk BnkPro E-Money & Investing kami yang serba baharu, dibawakan kepada anda oleh pakar profesional di FxPro Group Ltd!

BnkPro appBnkPro app
androidios

Perkhidmatan kewangan dalam talian yang mantap & akses segera kepada beribu-ribu saham & ETF dengan langganan percuma selama 60 hari!*

Dagang bursa AS (Nasdaq, NYSE, AMEX), UK-LSE, Jerman (XETRA), Perancis, Belgium, Portugal, Belanda (Euronext) daripada satu akaun!

Berdagang beribu-ribu ekuiti merentasi pasaran utama
Berbelanja seperti orang tempatan di mana-mana sahaja di dunia pada kadar FX terkemuka
Buka akaun semasa dengan serta-merta dalam pelbagai mata wang
Hantar dan terima dana secara global melalui wire transfer
FxPro Group ialah syarikat perkhidmatan kewangan dan pelaburan yang sedang berkembang yang menyediakan teknologi dalam talian terbaik dalam pasaran, seperti yang terbukti dalam setiap pembangunan baharu yang kami lakukan.
fxpro-group
bnk-logo
BnkPro ialah tawaran terbaharu dalam perusahaan kewangan kumpulan yang sedang berkembang, menyediakan perkhidmatan kewangan profesional dengan penyelesaian yang fleksibel dan mudah, di samping kemudahan platform pelaburan digital.
prod-id

Sudah mempunyai akaun FxPro UK?

Anda boleh memulakan pendaftaran anda dengan BnkPro dengan log masuk menggunakan butiran ID Pro yang sama yang anda gunakan FxPro Direct Download aplikasi untuk bermula!

ios-storeplay-market
Pesan Mastercard BnkPro eksklusif anda!
Daftar untuk dimaklumkan sebaik sahaja kad BnkPro tersedia!
Dengan rupa yang elegan, kad BnkPro hadir dalam reka bentuk hitam matte yang anggun dan profesional, yang memuji perkhidmatan kewangan profesional kami.
BnkPro appBnkPro app
Reka bentuk matte hitam & perak yang menarik
  • Berbelanja di mana-mana sahaja di dunia seperti orang tempatan pada kadar pertukaran langsung
  • Bekukan dan nyahbekukan kad mengikut keperluan
  • Keluarkan secara global daripada mana-mana ATM*
  • Penghantaran standard percuma
  • Kemas kini status transaksi segera dan pemberitahuan
*Tertakluk kepada had tunai harian & bulanan. Maklumat lanjut boleh didapati dalam FAQ kami
dan banyak lagi!

*   Selepas percubaan percuma anda tamat, yuran langganan ialah £9.99 sebulan untuk menggunakan perkhidmatan E-Money & Investing, termasuk live harga. daripada NASDAQ & LSE tanpa kos tambahan.