info
pelaburan bertanggungjawab pelaburan bertanggungjawabpelaburan bertanggungjawabFD adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 76.14% daripada pelabur runcit kehilangan wang dengan pembekal ini. Pertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD berfungsi dan sama ada anda mampu untuk membayar risiko.CFD dan Spread Betting adalah alat yang kompleks dan risiko kehilangan wang dengan cepat disebabkan oleh leverage. 79.83% akaun pelabur runcit kehilangan wang pada CFD dan Spread Betting dengan penyedia ini . Anda harus mempertimbangkan sama ada anda memahami bagaimana CFD dan Spread Betting bekerja dan mampu menerima risiko yang tinggi untuk kehilangan wang.
Tanggungjawab pelaburan: Perdagangan CFD melibatkan risiko.
FxPro Help Centre: FxPro Edge Platform

Why is the Modify position button greyed out when I try to set SL/TP for an existing order?

Ini mungkin kerana anda telah menetapkan stop loss atau mengambil keuntungan terlalu dekat dengan harga semasa. Sebaliknya, ini mungkin bermakna bahawa anda telah meletakkan tahap ini di sisi yang salah dari harga semasa.

Sila ambil perhatian bahawa untuk pesanan stop loss (pesanan jualan) mesti diletakkan di atas harga pasaran semasa dan tahap Keuntungan mesti ditetapkan di bawah harga pasaran semasa.

Anda dapat melihat tahap henti minimum untuk setiap platform dalam spesifikasi simbol: https://www.fxpro.com/trading/forex

Was This Article Helpful?